پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟ کار بزرگ شهرداری در جام رمضان؛ کشف استعداد‌های ناب در فوتبال خیابانی مشهد پیشگام رونق جام ورزشی رمضان در خراسان رضوی است | حضور ۲۵۰۰ تیم ورزشی در سراسر استان افشین پیروانی از سرپرستی پرسپولیس کنار گذاشته می‌شود پنالتی خیبر مقابل استقلال سوخت حمله خداداد عزیزی به عاملان فحاشی به بیرانوند بوژوویچ با استقلال در حسرت برد ترکیب احتمالی پرسپولیس برابر شمس آذر در هفته بیست و چهارم | بازگشت اورونوف پخش زنده بازی تراکتور و آلومینیوم (۹ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین
سرخط خبرها

روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید هادی شهابیان

  • کد خبر: ۱۰۵۹۱۷
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۰:۵۰
روایت عاشقانه‌های شهدای ورزشکار | شهید هادی شهابیان
شهید هادی شهابیان شخصیتی ورزشی داشت. او عضو تیم فوتبال کاشمر بود و اوقات بیکاری‌اش را با ورزش‌کردن می‌گذراند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهید هادی شهابیان شخصیتی ورزشی داشت. او عضو تیم فوتبال کاشمر بود و اوقات بیکاری‌اش را با ورزش‌کردن می‌گذراند. ورزش به او احساس خوب مردانگی می‌داد. در سومین روز از بهار ۱۳۳۹ در کاشمر متولد شد و پس از دریافت دیپلم به استخدام آموزش‌وپرورش درآمد. در دوران انقلاب اسلامی به‌فرمان حضرت امام‌خمینی (ره) لبیک گفت و به صف تظاهرکنندگان پیوست. هادی از علاقه‌مندان به کتب علمی، شعر و جلسات فرهنگی‌مذهبی بود.

او تابستان ۱۳۶۱ دوره یک‌ماهه آموزش نظامی را در بیرجند سپری کرد و چند روز بعد راهی جبهه شد و در منطقه یادشده عملیاتی همراه با چند تن از نیرو‌های تعاون به جست‌وجوی پیکر گم‌شدگان سال‌های قبل پرداخت و پیکر تعدادی از رزمندگان را شناسایی کردند و تحویل دادند. او در ۱۸ فروردین ۱۳۶۵ به عضویت سپاه درآمد و پس از چندین دوره حضور در جبهه، بالاخره در ۱۸ بهمن‌۱۳۶۵ همراه کاروان حضرت مهدی (عج) از خراسان به جبهه رفت. یک ماه دوره غواصی را فراگرفت و قرار بود عملیاتی مهم انجام شود، اما به تأخیر افتاد.

دوره ۴۵ روزه‌اش تمام شد، اما با دریافت مرخصی مأموریتش را تمدید کرد و عید نوروز به دیدار خانواده رفت. او در ۱۸ فروردین‌۱۳۶۶ به‌عنوان مسئول نیروی اطلاعات (غواص) در عملیات کربلای ۱۰ در پاسگاه زید در منطقه شلمچه به خیل شهدای جنگ تحمیلی پیوست. پیکر وی سال‌ها مفقود بود و بالاخره مرداد ۱۳۷۴ به‌وسیله گروه تفحص شناسایی و به کاشمر منتقل شد و در آرامگاه امامزاده سیدحمزه کاشمر به خاک سپرده شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->